Какво е Бонус Пакет

Бонус Пакет“ е иновативна платформа, която позволява на прогресивно мислещите компании у нас да предоставят на своите служители социална придобивка от ново поколение. Тя дава на хората, които движат успеха на всяка една компания, възможност да намерят точката на баланс между работата и личния живот.

Това е постижимо чрез заявяването на фирмен пакет от събития за активна почивкабазиран на споделеното плащане. По този начин служителите могат да презаредят батериите си и да си подарят вдигащи адреналина изживявания, а фирмите получават по-мотивирани и лоялни служители.

Кои сме ние?

СПОРТ СКИЛС ЕООД е регистриран Туроператор, който специализира в организиране на Спортни и друг тип събития, разнообразни тиймбилдинг програми, разработване на индивидулани решения: Work life balance и др.

Повече от 10 години фирмата сплотява екипи и доказва своята амбиция да успее в корпоративната среда.


Нашият екип

Иван Вичев

Амбицията му е в повече

Иван е главният организатор на всички събития във фирмата. Със своите 12 години опит в организирането на различен тип събития, е доказал на своите клиенти, че знае кое е най-важно и как то се съчетава с качеството. С опит, който допълва останалата част от липсващия пъзел.

Катя Вълева

Мечтател с отговорност към клиента

За Катя е от изключителна важност да установи какви са нуждите и приоритетите на клиента. С прецизен и всеотдаен подход, тя отговорно създава възможно най-благоприятните условия за реализирането на Вашите мероприятия. Тя е мечтател, изпълнен с идеи и знае как да ги постигне.

Катрин Цигова

С поглед към всеки детайл

За Катрин подхождането към детайла е основна цел при организацията на събития. С ентусиазиазъм, всеотдайност и грижа към нуждите на клиентите винаги се постигат повече от чудесни резултати. Работата в екип е от особена важност за нея. А забавлението е неизменна част от работата!

За връзка с нас

   office@bonuspaket.bg

  +359 2 8227 700 / +359 885 801 180

   ул. Цветна Градина 72
1421, София, България

Mon
9:00-18:00
Tue
9:00-18:00
Wed
9:00-18:00
Thu
9:00-18:00
Fri
9:00-18:00
Sat
Почиваме
Sun
Почиваме

Пишете ни

Полетата маркирани с * са задължителни.