Бонус Пакет“ е платформа, която позволява на компаниите да предоставят на своите служители пакет за активна почивка. Тя дава на хората, които движат успеха на всяка една компания, възможност да балансират усилената работата с почивката и купона.

Това се случва, като всеки може да избере и участва в подходящите за него събитие от календара ни. След проста регистрация, служителите на компаниите, които работят с Бонус Пакет, могат да се запишат за избрано събитие. Те използват отстъпката осигурена от компанията им (минимум 50%).

Времената на фирмен тиймбилдинг веднъж годишно отминават. Ние предлагаме богат календар от събития, който обхваща всички сезони на годината. В него разнообразието е основната ни цел - има по нещо за всеки. От любителите на планината, до феновете на картинга - всеки може да намери подходящото за него събитие. Ако пропускаме нещо - предизвикайте ни!

Моделът на работа на програмата предполага служителите да заплащат не повече от 50% от реалната цена на събитието. Компаниите имат опцията да покрият между 50% и 100% в зависимост от бюджета си. Компанията заплаща само за ваше реално участие в мероприятие, а изборът е винаги във ваши ръце. В личния ви профил можете да видите фирмените кодове за отстъпки, за всяко събитие.

В напрегнатото ежедневие, колегите стават близки приятели и хора, с които постигате общи цели. Незабравими остават спомените от разговорите и емоциите, преживени в неформална обстановка - нашата цел е да ви гарантираме това изживяване. Личният ви профил дава възможност за неформална организация/комуникация преди събитието и споделяне на впечатления след него. В бъдеще платформата ще предложи и специални цени за членове на семейството, които искат да посетят с вас определено събитие.

Как работи

Начало за Служители

Регистрирайте се безплатно в платформата със служебните си данни. Присъединете се към екипа и подгответе екипировката.

Събития и Отстъпки

Харесайте събитие от календара ни. Заплатете остатъчната цената, определена от компанията ви (споделено заплащане).

Почивайте Активно

Споделете незабравими спомени с приятели и се заредете на 100%. Предизвикайте ни с препоръки и идеи за нови събития.

Вход