Ние не сме привърженици на идеята, че пролетта е сезонът на умората, алергиите и меланхолията. Пролетта е поредният прекрасен годишен сезон, всичко цъфти, слънцето започва да се подготвя за неуморните си летни задължения и все по-често ни напомня за себе си. Ако до скоро сме били в период на зимен сън – е, време е да се събудим! Пролетта е сезонът, през който се зареждаме с енергия и добро настроение. Светлината, която все по-дълго ни придружава в пролетните дни ни дава добър повод да помислим за пролетните занимания с приятели и да отделим повече време за себе си.

Това са само част от предложенията ни, които създават условия за незабравими моменти. Сигурни сме, че немалка част от тях вече си изпълнил от списъка си, но още много предстоят! Все още имаме достатъчно време да минем през всички, а защо не и да добавим нови? Очакваме вашите идеи и предложения.

Нека да помислим за следните занимания:

  • Рафтинг спускане на река Струма;
  • Рафтинг на река Тара;
  • Обучение по тенис на корт;
  • Обучение по гмуркане (Diving);
  • Турнир по тенис на маса.

Пожелаваме ви усмихната пролет и слънчеви забаления с www.bonuspaket.bg !

 

Следващо събитие:
Рафтинг на река Струма

 

Кога?    11 и 17.05.2019

Къде?   р. Струма,

Колко?  55 лв.

Рафтинг на река Струма, в Кресненското дефиле, което се намира на 120 километра от София, по международен път Е79 София-Кулата. Там Струма разсича планината и образува примамливи бързеи за търсачите на екстремни рафтинг изживявания. Спускането продължава около 2 часа, като преминавате през различни по профил и трудност бързеи.