Зимата е любим сезон на много хора най-вече заради различния снежен пейзаж, ските, сноуборда, кънките на лед, зимните преходи в планината и още редица занимания.

Както много от вас знаят, а на други тепърва предстои да разберат – от най-големите удоволствия сред зимните спортове, е карането на ски или сноуборд из живописните планини, които природата ни предлага, а почивката пред камината или в топлия дом с чаша гореща напитка в ръка след това превръщат уюта и личностното удовлетворение в несравнимо преживяване. Когато всичко това е споделено с близки, приятели, позитивни и усмихнати хора, радостта е двойна, а приятните спомени са несъмнено дълготрайни.

Така че ако до този момент не сте опитали, направете го и се потопете в един изцяло нов свят. Нашата компетенция е тясно обвързана с обученията по ски за начинаещи и избора на най-подходящи условия за клиентите ни. Ските съчетават в себе си както спорта, така и отдиха. Натоварват ви физически и разтоварват психически. Ските ви учат на търпение, толерантност, дисциплина, упоритост, те ви учат как да преодолявате страховете си чрез труд и затвърдяване на знанията и развиват у вас страст и желание за самоусъвършенстване. Ските са любов, те са грижа за духа и тялото.

За малки и големи, в групово или индивидуално обучение, със или без ски екипировка…  Според вашите индивидуални възможности, желания и нужди ние ще предложим най-добрите си решения!


Следващо събитие:
Ски училище в Пампорово

 

Кога?    14 - 17.02.2019

Къде?   Пампорово

Колко?  от 407 лв.

Както всяка година организираме Ски ваканция на КК Пампорово, и за желаещите: 3 дневният курс по ски или само настаняване, изберете вашия вариант.